Erhvervsflytning

Alle hverdage - Døgnet rundt

Vi tilpasser dine behov i forbindelse med erhvervsflytning

Hos Rykflyt kan vi løse en mangfoldighed af opgaver inden for erhvervsflytning. Det gælder alt fra flytning og håndtering af større lager og kontor til den mindre it-virksomhed. Faktisk kan vi løse lageropgaver på en kapacitet på op til 1.000 kvm og flytte det fra by til by, Vi tager altid hånd om opgaven professionelt og tager selvfølgelig din tillid meget alvorligt. Vi passer godt på dine ejendele under transporten og i forbindelse med flytningen – stol derfor trygt på os.

Gratis kørsel på hele Sjælland

Som en ekstra service er der ingen meromkostninger, når vi kører ud til dig og løser din transport/flytte-opgave, så længe du er bosat i Sjællandsområdet. Det gør vi ganske gratis. Hvis du har akut brug for vores hjælp, har vi altid en bil på standby. Det er din sikkerhed og garanti for, at vi rykker ud og klarer flytteopgaven, når du har allermest brug for os.

erhvervsflytning

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.