Flyttefirma Hvidovre

Flytning alle dage - Døgnet rundt

Et flyttefirma som kender Hvidovre

Gennem 15 års flytteerfaring, har vi opnået et lokalt kendskab, ikke bare til Hvidovre og omegn, men hele Sjælland. Så uanset om du skal flytte til eller fra byen, er vi stedkendte og kan hurtigt og effektivt assistere dig med flytteopgaven – hvad end det er privat eller erhverv. Vi ved, at flytningen kan blive en besværlig størrelse at håndtere. Derfor har vi lavet en række fleksible pakke- og mandskabsløsninger, der kan være med til at gøre det lettere for dig. Vi har specialiseret os i at blive et flyttefirma med højt lokalt kendskab til Hvidovre samt Sjælland som helhed, som du uden tøven kan stole på.

Dit flyttefirma til opgaver i Hvidovre

Uanset om du står du overfor en flytning fra hus til lejlighed, lejlighed til hus eller en helt tredje flytning, kan vi sørge for håndteringen. Vi har altid en flyttebil på standby, vi kommer gratis ud til din bopæl indenfor 2 timer, hvis du har adresse på Sjælland og så arbejder vi med gennemsigtige priser. Vi kan også klare andre flytteopgaver for dig, såsom bortskaffelse eller afhentning af varer du gerne vil have fra A til B. Du får altid flytteforsikring med i prisen, vi tilbyder gratis lån af flyttekasser, holder ingen rygepauser og garanterer en sikker håndtering af dine værdifulde ejendele.

Vi ved at størrelsen og kompleksiteten i forbindelse med flytteopgaven kan variere og er afgørende for den endelig pris. Derfor tilbyder vi foruden vores pakkeløsninger, at skræddersy et tilbud som passer præcist til dine behov. Vi opererer altid med konkurrencedygtige priser, som du kan finde her.

 

rykflyt flyttemænd der flytter

Vi passer på dine ting

Med en flytteforsikring og et professionelt mandskab til at klare flytningen, kan du bare læne dig tilbage i sædet. Vi behandler dine ejendele med den største forsigtighed, forsvarlighed og omhu undervejs. Har du behov for at få hjælp til at pakke dine ting ned, kan vi ligeledes hjælpe dig med det.

Klar til at rykke?

Du kan altid kvit og frit kontakte hos og høre mere omkring vores løsninger, samt hvordan vi kan hjælpe med din flytteopgave. Har du brug for et skræddersyet tilbud, tøv da ikke med at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser hurtigst muligt.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.