Flyttefirma Køge

Alle hverdage - Døgnet rundt

Søger du efter et Flyttefirma i Køge?

Det kan sommetider være svært at finde og vælge det helt rigtige flyttefirma, men vi har gjort valget let for dig. Hos RykFlyt varetager vi alle led i forbindelse med flytteopgaven, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde og som en ekstra service rykker vi gratis ud til dig i Køge og resten af Sjællandsområdet. Som flyttefirma går vi aldrig på kompromis med kvaliteten under flytteindsatsen og stiller altid tårnhøje krav til os selv. Derfor garanterer vi altid at udføre flytteopgaven for dig til den aftale tid og har af denne grund en flyttebil på standby.

Vælg vores flyttefirma - så klarer vi resten

Med mange års erfaring fra branchen har vi opbygget en specialviden i at udføre flytteopgaven på hele Sjælland og så har vi et stort kundekartotek. Du kan vælge mellem fire forskellige pakketyper, men vi tager altid højde for specifikke ønsker i forhold til at få en skræddersyet løsning.
Er du bosat i Køge og skal flytte, får du her et flyttefirma som altid tilgodeser kundernes behov. Derfor kan du være sikker på, at flytteomkostningerne aldrig bliver større end forventet. Vi tilbyder altid gratis lån af flyttekasser til flytningen, en forsikring og så er der ikke nogen flytteopgave, som vi ikke kan varetage. Så uanset om du har brug for et flyttefirma i Køge til erhverv eller privat, kan vi håndtere det professionelt. Vi holder København, hvorfra vi rykker ud og flytter for dig inden for 2 timer.

flytning køge

Lad os stå for dit flytteprojekt

Er du klar til rykke? Vi vil så gerne være dit foretrukne valg af flyttefirma i Køge – og på resten af Sjælland. Vi ved at dine ejendele er kostbare og skal håndteres ordentligt. Derfor flytter vi altid dine genstande med den største omhyggelighed og professionalisme. 

Få et tilbud på flytning i dag

Sidder du inde med spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i os og høre hvordan vi kan hjælpe med din flytning, ganske uforpligtende. Vi vil gerne være dit lokale og foretrukne flyttefirma i Køge.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.