Flyttefirma Holbæk

Alle hverdage - Døgnet rundt

Mangler du et flyttefirma i Holbæk?

Har du svært ved at overskue den kommende flytning, kan det betale sig at overlade opgaven til et professionelt flyttefirma. Hos RykFlyt hjælper vi både erhvervs- og privatkunder over hele landet med at flytte. Det kan for eksempel være en flytning fra lejlighed til hus eller fra erhvervsbygning til en anden erhvervsbygning. Ingen opgave er for stor eller for lille – og der følger en lang række fordele med, hvis du vælger RykFlyt.

Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

Det kommer helt an på størrelsen og kompleksiteten i forbindelse med flytteopgaven. Derfor tilbyder vi forskellige pakke- og mandsskabsløsninger til dig, som er lige til at tage ned af ‘hylden’ (kan også tilpasses alt efter dit behov). De konkurrencedygtige priser finder du på vores forside. Hos RykFlyt kan du altid være sikker på, at vi behandler dine ejendele med den største forsigtighed og forsvarlighed undervejs. Vi garanterer det faktisk via vores gratis flytteforsikring. Derudover tilbyder vi gratis lån flyttekasser og holder ingen rygepauser. Hvis der opstår et behov for bortskaffelse af materiel eller afhentning af eksempelvis hårde hvidevarer, som skal bringes hjem til din bopæl, kan vi også hjælpe dig.

rykflyt flytter i holbæk

Vi kender Holbæk lokalt

Når vi klarer flytteopgaven for dig, så tilbyder vi altid at komme gratis ud til dig, uanset om du er bosat i Holbæk eller et andet sted på Sjælland. Med +15 års erfaring, er vi stedkendte i hele Sjælland og kender til dine nærområder både i og uden for Holbæk.

Lad RykFlyt stå for flytningen

Vi holder til i København og ankommer altid inden for en garanteret tidsramme á to timer til din adresse. Sidder du inde med nogle spørgsmål, tag da endelig fat i os for en uformel snak. Vi vil gerne være dit lokale flyttefirma i Holbæk og står klar til at imødekomme dine behov.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.