Flyttefirma Rødovre

Alle hverdage - Døgnet rundt

Et flyttefirma med kendskab til Rødovre

Hos RykFlyt har vi gjort det let for dig, når du har brug for et professionelt flyttefirma med lokalt kendskab til Rødovre. Med over 15 års erfaring med branchen har vi et stort kendskab til din by – og resten af Sjælland. Det kan være svært og ikke særligt gennemskueligt, når man skal vælge flyttefirma og flytteløsninger. Derfor har vi gjort det nemt og lavet en række færdige og prisvenlige pakkeløsninger – som samtidigt kan tilpasses efter dit behov. Vi tilbyder både flytning til private og virksomheder, ingen opgaver er for store eller små – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi vil være dit flyttefirma i Rødovre

Igennem årene har vi udført flere flytninger end vi snart kan tælle. Vi har haft kunder over hele landet, hvor især Sjælland er vores hovedområde. Vi kender til Rødovre, så uanset om vi skal flytte indenfor byens grænser, til eller fra, får du alle fordelene ved at vi er stedkendte. Dette betyder bl.a. at al kørsel på Sjælland er gratis og at vi gratis rykker ud til din adresse, inden for en garanteret tidsramme på 2 timer. Derudover får du en flytteforsikring, gratis lån af flyttekasser og et professionelt mandskab til rådighed – som ikke stopper op for at holde rygepauser.

flyttemand med pakke

Hvad skal en flytning koste?

Der er meget forskel på prisen for flytningen. Det kommer helt an på, hvor meget du skal have flyttet og hvor langt det skal fragtes. Andre faktorer er om det er lejlighed til lejlighed, hus til lejlighed eller en helt tredje flytteopgave. Uanset hvad, så tilbyder vi konkurrencedygtige priser og løfter opgaven for både private såvel som erhverv. Du kan se vores startpriser på forsiden.

Kontakt os - Vi bider ikke

Er du stadig i tvivl om hvordan din opgave skal løftes bedst muligt, har du andre spørgsmål som vi endnu ikke har besvaret – eller er du bare klar til rykke og flytte? Skriv eller ring gerne til os, det koster intet og vi modtager alle henvendelser med et smil.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.