Flyttefirma Slagelse

Alle hverdage - Døgnet rundt

Har du brug for kompetent flyttefirma i Slagelse?

Flyttefirmaerne står i kø og lover guld og grønne skove i forhold til at være de billigste, men det kan være en jungle at finde rundt i dem alle. Hvordan finder man eksempelvis det flyttefirma, som ikke bare er billigst, men bedst til prisen? Hvordan sikrer man, at flyttefirmaet tager højde for de mange behov og ønsker, der opstår i forbindelse med en flytning?

Dit valg af flyttefirma er vigtigt

Hos RykFlyt har vi gjort flytningen overskuelig, når du som både privat- og erhvervskunde skal have klaret flytteopgaven. Vi rykker gratis ud til dig som er bosat i Slagelse samt i hele Sjællandsområdet, vi har altid en flyttebil på standby og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikkerheden, når vi håndterer og udfører arbejdet for dig. Med 15 år på bagen som flyttefirma, har vi opbygget en sund flytteforretning, der altid tilgodeser kundernes behov. Vi opererer ikke med skjulte gebyrer og derfor kan du altid være sikker på flytteomkostningerne, når du vælger blandt vores pakkeløsninger. Vi holder nemlig, hvad vi lover. Vi har som flyttefirma et stort kendskab til Slagelse og omegn, hvor vi har udført en mangfoldighed af flytteopgaver.

flytning i slagelse

Fordelene er til at få øje på

Vi tilbyder gratis lån af flyttekasser til flytningen, inkluderer altid en forsikring og så er der ingen flytteopgave, der er for stor eller lille. Derudover forsikrer vi at have en effektiv arbejdstid, som indbefatter at selv den mindste rygepause er på egen regning. Som en ekstra service rykker vi altid inden for to timer på hele Sjælland fra vores adresse i København centrum

Få et tilbud på flytning i dag

Har vi vækket din interesse eller sidder du inde med flere spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og høre hvordan vi kan hjælpe med din flytning, hvad end det er privat eller erhverv. Vi vil gerne være dit lokale og foretrukne flyttefirma i Slagelse og omegn.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.