flytning

Spar penge på flyttekasser

Flyttekasser er en af flytningens nødvendigheder. Man bruger mange flyttekasser, og typisk går der minimum 10stk. eller mere til organiseringen af alle ejendele man har under en flytning. Nogle vælger at bruge opbevaringskasser af plast eller en blanding af begge under deres flytning. Hvis man ønsker at spare penge, anbefaler vi helt klart, at man begrænser sig til flyttekasser af pap. På den anden side, kan man genanvende opbevaringsboksene, hvorfor de vil være mere oplagte, hvis man har mange ejendele, som skal opbevares på et lager efter flytningen er overstået. Selvom man på samme kan genanvende papkasser, er opbevaringskasser af plast mere praktiske ift. op- og nedlukning, og deres gennemsigtighed gør det lidt nemmere at spotte en genstand man leder efter, når kassen er trukket ud af opbevaringsrummet.

Er plastik opbevaringskasser dyrere end flyttekasser?
VI er dykket ned for at undersøge, hvorvidt opbevaringskasser af plast er dyrere end flyttekasser. Hvis vi tager afsæt i en senior flyttekasse med 4mm pap, som måler ca L550 x B370 x H340 (det svarer til ca. 70-80 Liter i volume), så ligger prisen på ca. 10DKK/stk.. som det billigste (Jem&Fix, Davidsen). Den (næsten) samme kasse i 6mm, koster 12.5 DKK. En opbevaringskasse af plast i tilsvarende mål løber op (80 Liter) koster 55DKK/stk (Harald Nyborg). Det svarer til en 40-42.5DKK i prisforskel. Opbevaringskasser i plast må derfor konkluderes at være meget dyrere end traditionelle flyttekasser. Hvis man behøver minimum 10 bokse til en flytningen, betaler man altså en merpris på 500 DKK ift. at bruge flyttekasser af pap.

Hvor købes papkasser billigst?
Vores undersøgelse viser, at Jem&Fix har de bedste priser på papkasser. Vi anbefaler brugen af 6mm kasser, så undgår man at kassen revner, da den er ekstra kraftig i denne tykkelse, og så koster den kun ca. 2 DKK mere end den tyndere version. De penge er godt givet ud, hvis man vil undgå at kasserne revner i håndtag eller bund, mens de bliver båret rundt. En flytning skal helst være så gnidningsfri som overhovedet muligt. Brug vores tjekliste eller læs vores 5 gode flyttetips, som vi har udarbejdet, så din flyttedag bliver nemmere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.