Privatflytning

Alle hverdage - Døgnet rundt

Sikker og fleksibel privat flytning

Hos Rykflyt kan vi hjælpe dig med alle tænkelige flytte- og transportopgaver, hvad enten det drejer sig om lejligheder, større ejendomme eller almindelige huse. Med mange års erfaring i branchen, kan du stole trygt på at vi håndtere opgaven professionelt og altid til den aftalte tid. Du vælger helt selv, hvor vidt du har brug for hjælp til totalflytningen eller blot transporten af dine ejendele. Uanset hvad, så er tillid et nøgleord for os, når vi efter bedste evne imødekommer dine behov og ønsker.

Gratis kørsel på hele Sjælland

Er du bosat i Sjællandsområdet, så tilbyder vi som en ekstra service at komme gratis ud til dig, når vi skal løse din transport/flytte-opgave. Desuden har vi altid en bil på standby, hvis du akut har brug for vores hjælp. Det er din sikkerhed og garanti for, at vi rykker ud og klarer flytteopgaven, når du har allermest brug for os.
Uanset om du bor i Slagelse, Hillerød eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland, kan vi derfor garantere at være på din bopæl indenfor 2 timer.

købehavn flyttefirma

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for en snak om din næste flytteopgave eller har du brug for mere viden om vores services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på tlf. nr.: +45 53 80 38 83 og email: info@rykflyt.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.