Gør-det-selv flytning

Hvis man er til gør-det-selv flytning, og vil spare nogle penge, så har man mulighed for at leje egen flyttebil, og have det fulde ansvar for flytningen selv. Vi dykker ned i hvor meget det koster at leje egen flyttebil, og hvorvidt det overhovedet kan betale sig at leje en flyttebil og stå for hele flytningen selv. Priserne for leje af flyttebil kan være høje og vil variere alt efter hvilken breddegrad i det danske land man befinder sig eller ønsker at leje flyttebilen fra. Udover geografisk beliggenhed, så spiller andre faktorer også ind på prisen ved leje af flyttebil herunder størrelsen på flyttebilen (m3), hvorvidt den skal have lift, og hvor mange kilometer der skal køres. Da vi ikke har mulighed for at kigge på alle typer flyttebil tager vi udgangspunkt i en standardstørrelse på 20m3 som flyttefirmaer anvender (den volume har flere af Rykflyts biler også).

Hos lejvarebil(dot)dk er prisen for en 20 kubikmeter flyttebil 798kr. pr. dag. inklusiv 100km. Hvis man har en større flytteafstand, kan yderligere 100km. tilkøbes for 280kr. Man binder samtidigt et depositum på 1500kr. Det er et af de billigste priser man kan leje en flyttebil for. På gomore(dot)dk eller biludlejning(dot)dk finder man samme eller højere dagspriser. Hvis dagsprisen skal være billigere, skal man ned på en 15 kubikmeter flyttebil eller derunder.

Kan det betale sig at flytte selv?

Hos rykflyt.dk er timesatsen 795kr. ved bestilling af to flyttemænd og en 20m3 flyttebil. For at flytte en 80kvm. lejlighed afsættes et par timer og det samme gøres der til aflæsning af det flyttet, hvilket løber op i et godt beløb. Med det sagt, har man intet at bekymre sig for under flytteprocessen. Man skal hverken tænke på at løfte ting ned fra etagebygninger, læsse ting på og af flyttebil, booke og aflevere flyttebil mv. Det eneste krav vi stiller er, at man er kommunikativ ift. hvor de flyttet ejendele skal stilles når de er transporteret sikkert til destinationen og flyttet ind i det nye hjem. Det er luksus, og luksus har sin pris. Hos rykflyt bestræber vi os på at gøre flytningen så nem som overhovedet muligt for kunden. Vi stiller derfor alle nødvendige spørgsmål indledningsvist, og forsøger så vidt muligt ikke er forstyrre yderligere medmindre det er yderst nødvendigt. Vi har fuld forståelse for den stress flyttedagen bringer med sig, og forsøger så vidt muligt at skåne kunden for yderligere stress som led i vores flyttearbejde.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.